Peacocks

High-End Office Remodelled in Hackney

Glass Partitioning MFE was commissioned to design, supply and install an open-plan office space for property developers in London. The client desired a full design and installation package that transformed the office into a spacious, light, professional environment that would make clients feel welcome and inspire trust in their developers.

The project involved a full design and drawing package including supply and installation of:

  • Full height frameless glass partitioning and pivoting doors
  • Top glazed for borrowed light and solid partitioning
  • Full height timber doors
  • Suspended ceiling and lighting
  • Air conditioning
  • Office furniture
Glass partitioning and doors in office
Glass doors in office
Security glass partitioning to separate one person from another as you would see in a bank and section in middle of surface to pass through objects to the other side

Contact Us

Our friendly team of experts are waiting to discuss your requirements and help you select the perfect product for the job.